Mellow

Mellow er en ægte gadepoet, kendetegnet ved måden han kombinerer hverdagssprog med litterære udtryk. Med blod på tanden, vil Mellow nærme sig sit mål som ubestridt sværvægtsspiller i dansk rap. Han er en af de få, som kan få akademiske gloser til at lyde som gadesprog og pakke teknisk rap ind i kommerciel trap musik. Med et energisk liveshow og en rå indlevelse, giver Mellow sit publikum en oplevelse der vil resonere i dem. Han har udviklet et gribende set på 30 minutter med udgangspunkt i hans nylige udgivet debut EP, 236.

Lyden af semi-sløve fodtrin, en elevator i fart og et par nøgler der åbner Affiliated studiet, sætter gildet i gang på introen. Allerede på nummeret Forord fornemmer lytteren Mellows sikre lyriske greb, som for alvor får fart på XO. Indledt af et dystert klaver sample, kravler tracket hurtigt ind under huden på lytteren og showcaser Mellows exceptionelle ordspil og rimstrukturer. Fra ét high til et andet, guider han lytteren ind i en røgfyldt rum af lunefuld lykke på Kaleidoskop og skubber dig derefter ind i en svedig mosh-pit på Renæssance, hvor det hele ender i et slowmotion inferno, der passer perfekt til den gennemgående stemning på 236. 

Mellow har, i samarbejde med et stærkt producerhold bestående af c-note, 2020 & SNDY, skabt en lyd der bedst kan beskrives som en kombination af fransk-trap og tysk aggressivitet med enkelte undergrundselementer. Med velproducerede beats, intelligent lyrik og en rapteknik i verdensklasse, kan denne EP sikre Mellows plads i dansk hiphop historie. Han er frisk blod på den danske hiphopscene hvor startskuddet på hans karriere gik i 2017, da han sammen med Pede B & Mund De Carlo leverede nummeret ’Energi’. Nu ser Mellow frem til at give sine trofaste fans smag på hans helt egen tilgang til hiphop.

Tidligere artister