mp.oxford

mp.oxford bygger sit musikalske univers op omkring personlige tekster og stærke melodier. Melodien er alfa og omega. Sammen med lette og behagelige produktioner danner han en lyd, der, med sin u-forvekslelige vokal, trænger helt ind under huden. Gennem sin musik prøver han at formidle øjebliksbilleder fra sit liv – fra hverdagsfølelser til oplevelser, der har sat sig dybt i hans bevidsthed – og male disse billeder, så klart han kan, for alle der lytter med.

mp.oxford voksede op i Bjerringbro, men boede en del år i Århus i forbindelse med sit studie, inden han flyttede til København i 2018, for at gå all in på sin drøm om at blive professionel musiker. Mens han stadig boede i Århus, tog han til København for at mødes med et management, Limbic Music. Få uger efter, flyttede han til København og skrev kontrakt med dem.

I maj 2018 deltog han i en writing camp, Aarhus Calling, hvor han endte med at skrive den sang, der blev kåret som ”Best Talent Song 2018” sammen med to andre sangskrivere og producere. Siden da har han har haft rigtig travlt med at skrive sange, både til sit eget projekt og for andre. I december 2018 tog han til London, for at skrive sange sammen den anerkendte sangskriver Edwin Serrano, der går under kunstnernavnet ”Lil Eddie” (der har skrevet sange for kunstnere som Janet Jackson, Robbie Williams, Usher mfl.). Her skulle han skrive sange til en upcoming hollandsk sangerinde (Yade Lauren), som for alvor skal sparke sin solokarriere i gang i 2020 efter at have ageret feature på singler med den hollandske duo Yellow Claw. Derudover har mp.oxford skrevet sange, der er blevet pitchet til det amerikanske, tyske, engelske, koreanske og russiske musikmarked.

Tidligere artister