Natlyst

Natlyst er forførende og hævngerrigt.

Bandets syv medlemmer danner sammen rammerne for et menneskeligt mørke og natlige eksperimenter, som både kan udfolde sig i omfavnelse og slagsmål. Musikken fødes i forsanger/sangskriver Amanda Drews ærlighed og vokser i mødet mellem symfonisk storladenhed og elektronisk fremdrift. Orkestrets live shows bæres frem af kroppens naturlige dramaturgi og det højenergiske møde mellem musiker og menneske.

I ønsket om at sætte mørket frem i lyset tager det aarhusianske band det skrøbelige og gør det stærkt i fortællinger om seksualitet, depression og angst.

Natlyst er en nysgerrig organisme og går ikke på kompromis.

Bandet blev født og døbt i maj 2016. Knap et år senere i april 2017 udgav de deres første EP, ‘Ti Skridt’. Fra da og frem til deres release af debutalbummet, MODIG, i marts 2019, har de spillet fyldte koncerter til bl.a. SPOT 2017, Copenhagen Jazz Festival 2018, SPOT Royal 2018 og SPOT 2019. Gennem tre år har Natlyst spillet koncerter i en konstellation af 11 mand, men har efter udgivelsen af MODIG valgt at prøve kræfter med nye koncepter, og de er nu et orkester bestående af mellem to og syv musikere. I foråret 2020 lanceredes en trilogi af dramaturgiske live sessions kaldet  STÆRK, SKÆLVENDE, IVRIG, som fungerer som optakt til udgivelsen af deres næste album, som udkommer i 2021.

Tidligere artister