Simsey

Simsey er en fremadstormende upcoming urban artist, som allerede har udgivet singler, hvor tunge sværvægtere som Carmon og ATYPISK gæster. Den seneste single ”Jaloux” feat. ATYPISK udkom d. 10.1.2020 og har på under 2 uger passeret 400.000 streams på Spotify mens musikvideoen har rundet 220.000 views på YouTube. Simsey slog for alvor sit navn fast i sommeren 2019, med udgivelser som ”Alo” feat. Carmon og ”Zero”. ”Alo” har i skrivende stund over 2.900.000 streams, mens soloudgivelsen ”Zero” er godt på vej mod 800.000 streams.

Simsey bringer med sin unikke stemmeføring en helt ny og forfriskende lyd til den urbane scene. Med sin evne til at kombinere rap og sang formår Simsey at skille sig ud blandt mængden af nye artister. På trods af at Simseys lyrik tager udgangspunkt i ghettoens gode og grimme sider, lykkes Simsey på mesterlig vis at levere lyrikken igennem bangers med masser af gode vibes. Dette kommer også til udtryk i hans liveshows, hvor unge fans flokkes for at mærke hans energi og høre hans stærke vokal, som da han spillede en fuldt pakket showcase på RUST i efteråret.

I øjeblikket bruger det unge talent fra Herlev det meste af sin i tid i studiet med landets varmeste producers, heriblandt Fresh-I og Mike Lowrey. Simsey laver alt fra up-tempo afromusik med inspiration fra sine eritreiske rødder til trap, hvilket gør ham i stand til at levere bangers du vil feste til eller have bragende igennem højtalerne når du cruiser.

Tidligere artister