TERESE

TERESE er det danske sprog med dansesko på. Bag musikken står den 31-årige sanger og sangskriver Terese Skovhus, med et inderligt ønske om at lave soundtrack’et til din næste privatfest. Det er skamløst catchy melodier, rørende ligetil, lige fra hjertet og ikke til at få af hjernen, når du først har danset med TERESE.

I september 2019 udkom TERESE’s debut EP FANTASY, produceret i samarbejde med Mads Brinch (Bisse, Folkeklubben m.m ). EP’ens gennemgående tema er usikkerhed. At være usikker på hvem man er, om man slår til, at være sårbar i forelskelsen, som endnu ikke er gengældt, eller vakle i troen på, hvad man kan. Teksterne er ligefremme og ærlige men holder poesien i sin enkelhed. ”Man må gerne kunne spejle sig i mine sange. Jeg har ikke brug for at gøre det svært. Livet er svært nok i forvejen.”

Gaffa gav debut EP’en 4 stjerner og skrev bl.a.: ”udtrykket [er] simpelt og særdeles sangbart hos TERESE, mens gennemtænkte akkordprogressioner emmer af musikalitet, som de kække modulationer på ”De lyser blå”, der ikke blot sætter gang i benene, men også får øret til at lytte ekstra godt efter…”. De Lyser Blå gav også TERESE en plads i dette års KarriereKanonen, og efter en semifinalekoncert i DR koncerthuset’s Studie 2, har hun sikret sig en finale- plads til sommer.

TERESE har hentet god liveerfaring i forskellige koncertformater bl.a. på Summer In The City  Festival, ORA-projektet AuditionDays samt en selv-organiseret kollektiv-turne rundt i Danmark. Debut EP’en FANTASY er udgivet på streaming og vinyl via DME, og arbejdet med næste udgivelse, et fuldlængde album, som forventes udgivet i starten af 2021, er allerede godt i gang.

Tidligere artister