Johan Kolstrup

Popsmeden Johan Kolstrup var end ikke teenager, før han skrev sine første sange som del af et succesfuldt Skive-kuld, der tæller navnkundige artister som Mads Langer, Dúné, Superheroes og, delvist, Carpark North. Til marts 2021 udgiver han sit første dansksprogede album, Frk. Andersen & Motorcykelracet! og drager på turné hen over foråret og sommeren.

Det nye album er én lang perlerække af sange, hvor lyd og lyrik går op i en sjældent set højere enhed. Med Johans fine fraseringer og falset er der dømt musik, så englene synger med. Med sine ægte, sårbare og kompromisløse sange er Johan Kolstrup et alternativ for alle, der søger musik med noget på hjertet. Singleudspillene Kærlighed, Motorcykelkapløb og Til en veninde samt den kommende release Hvad sku’ jeg ellers demonstrerer kunstnerisk og menneskelig indsigt og indlevelse. Johan Kolstrup stiller skarpt på det indre følelsesliv og evner samtidig på forbilledlig vis at være til i nuet. Han appellerer til at stå af ræset i det accelererende præstationssamfund.

På scenen møder Johan Kolstrup sit publikum i øjenhøjde. På de akustiske solokoncerter er han frem for alt nærværende og tydeligvis i kontakt med sit eget autentiske jeg. Samtidig inviterer han alle med på sin musikalske hjerte-til-hjerte bevægelse. Favner verden og sine omgivelser med kærlighed.