Frivillig

Bliv frivillig på UHØRT Festival 2020

Vil du være en del af det fællesskab, der til august får UHØRT Festival 2020 op at stå? Så tilmeld dig som frivillig enten før, under, efter festivalen eller gennem alle perioder og vær med til at skabe årets musik festival for landets allernyeste musik.

Ekstraordinært for dette års festival forventer vi et større engagement fra alle vores frivillige, idet vi ønsker at kunne byde så mange festivalgæster som muligt velkommen på festivalen. Vi følger sundhedstyrelsens anbefalinger omkring større forsamlinger, og der skal tages ekstra hensyn til eksempelvis hygiejne på pladsen.

Melder du dig som frivillig på festivalen indebærer det derfor, at du arbejder to ud af de tre dage, som festivalen er i gang. Til gengæld sørger vi selvfølgelig for gode pauser, musikoplevelser og hygge undervejs.

Som frivillig får du: 
-Frivilligarmbånd
-Frivillig T-shirt
-Forplejning under vagt
-Drikkebilletter   

Der er stadig ledige pladser som frivillig før festivalen. Her omfatter arbejdsopgaverne blandt andet malerarbejde, byggearbejde, hegnopsætning, dekorering m.m..

Dertil er der stadig åbent for tilmelding til barteamet og til plads/service teamet.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!

Bliv frivillig på UHØRT Festival 2021

Vil du være en del af det fællesskab, der til august får UHØRT Festival 2021 op at stå? Så tilmeld dig som frivillig enten før/efter eller under festivalen, eller vær med til at skabe årets musikfestival for landets allernyeste musik allerede fra nu af.

Læs mere om mulige arbejdsopgaver, og hvad du får ud af at være frivillig på UHØRT Festival, ved at klikke på kategorierne. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!

Opgaver i ugerne før festivalen

Når du tilmelder dig som frivillig i ugerne før UHØRT Festival, bliver du en del af vores pre-event-team. Teamet tager rundt i de københavnske gader og spreder ordet om festivalen og en masse gode vibes med flyers, ladcykel og musik i højttaleren.
Du bliver tilknyttet en teamleder, der vil hjælpe alle igennem dagens opgaver, som ligger på forskellige datoer før festivalen.

Før festivalen skal du arbejde på 4 datoer á 3-4 timer. Du bliver en del af det UHØRT-fællesskab, der skaber rammerne om dette års festival.

Vi glæder os til ‘dele’ årets festival sammen med dig.

Du kan blive:

Det får du:

Opbygning og nedpakning

Når du tilmelder dig som frivillig til at bygge festivalpladsen op og pakke den ned igen efter UHØRT Festival, bliver du en del af det fede fællesskab, der gør pladsen klar til at vi kan holde en festival, og samtidig er med til at efterlade festivalpladsen ren og nydelig efterfølgende. Al opbygning sker i dagene op til festivalen og nedpakning dagen efter festivalen. 

Du bliver tilknyttet et hold frivillige med en teamleder, som hjælper dig og dit hold igennem dagens opgaver og skaber de bedste rammer for jer.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!

Du kan blive:

Det får du:

Opgaver under festivalen

Som frivillig under festivalen bliver du en del UHØRTs serviceenhed og er derfor med til at give vores festivalgæster og de optrædende musikere den bedst mulige festivaloplevelse.

Du bliver tilknyttet et hold frivillige med en teamleder, som hjælper dig og dit hold igennem dagens opgaver og skaber de bedste rammer for jer.

Under festivalen skal du arbejde 1 af de 3 festivaldage (er du i barerne, er det dog 2 af de 3 dage) og bliver en del af det fællesskab, der danner rammerne om dette års festival.

Vi glæder os til at afvikle UHØRT 2021 sammen med dig

 

Du kan blive:

Det får du:

Er du totalt vild med UHØRT og kunne du tænke dig et større engagement i festivalen?

Har du lyst til være en større del af UHØRT-familien, at arbejde både før, under og efter festivalen og være med til at skabe festivalen – så send os en mail på frivillig@powerpoint-majmunkmedia.dk.

Fortæl lidt om dig selv og hvilke områder du godt kunne tænke dig at være med til. Dette kan være PR/SoMe, artistkoordinering, pre-produktion, pladsopbygning og atmosfære, barkoordinering m.m.

Opgaverne er mange og variere bredt, så lige meget hvilke erfaringer du har, kan vi med sikkerhed finde en passende rolle til dig. 

Vi starter så småt op efter nytår, og du kan være med både med mere eller mindre ansvar, alt afhængig af din tid, interesser og kunnen.

Ved at være med hele vejen igennem festivalen, bliver du en del af et unikt fællesskab med frivillige ildsjæle, der lægger deres kærlighed, tid og engagement i at skabe UHØRT Festival. 

Læs en artikel om kernefrivillige på UHØRT i musikerbladet Mer’ Monitor! her.

Musik i video:

Artist: lil cat
Track: woman up.

Lyt til hele nummeret på vores Spotify-playliste.