Alpas Ave

Som en ildevarslende thriller fra et menneskeligt indre kommer duoen Alpas Ave.

Med en ubeskeden sans for teatralsk drama og følsomme filmiske kompositioner, tager duoen sine lyttere med ind i en sløret virkelighed og udstiller det forvrængede blik, vi kan se på os selv med.

Deres debutsingle udkom d.28 februar – et alternativt elektronisk poptrack, som inviterer dig med ind i en udforskning af kaos, hvor dyriske synthparts, flyvske beats og skrøbelige selverkendelser baner vejen frem.

Alpas Ave er dannet af Marianne Ernst Dam og Martin Pilgaard Grishauge, som har skrevet, arrangeret og produceret debutsinglen og deres kommende EP af samme navn, der udkommer ultimo 2020. Sammen har de skabt nogle nærmest fysiske musikalske rum, som et blik ind i en verden, der er mættet af tvetydigheder og modsætninger – magt og afmagt, kynisme og smerte.

Et spejlkabinet af forvrængninger og virkeligheder. Live bliver man mødt af en insisterende og tilstedeværende kvartet, der formår at balancere det akustiske og elektroniske i et sårbart men kontrolleret univers, hvor Mariannes dragende tekster inviterer lytteren helt tæt på. Udtrykket er ambitiøst og skabt med opmærksomhed på alle detaljer.

Tidligere artister