Frivillig

Bliv frivillig på UHØRT Festival 2023

Vil du være en del af det fællesskab, der til august får UHØRT Festival 2023 op at stå?
Så tilmeld dig som frivillig enten før/efter eller under festivalen, eller vær med til at skabe årets musikfestival for landets allernyeste musik allerede fra nu af.

Læs mere om mulige arbejdsopgaver, og hvad du får ud af at være frivillig på UHØRT Festival, ved at klikke på kategorierne. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!

Se mere herunder, hvordan du melder dig til/kontakter os.

Opgaver i ugerne før festivalen

Når du tilmelder dig som frivillig i ugerne før UHØRT Festival, bliver du en del af vores pre-event-team. Teamet tager rundt i de københavnske gader og spreder ordet om festivalen og en masse gode vibes med flyers, ladcykel og musik i højttaleren.
Du bliver tilknyttet en teamleder, der vil hjælpe alle igennem dagens opgaver, som ligger på forskellige datoer før festivalen.

Før festivalen skal du arbejde ca. 4 gange á 3-4 timer. Du bliver en del af det UHØRT-fællesskab, der skaber rammerne om dette års festival.

Vi glæder os til ‘dele’ årets festival sammen med dig.

Du kan blive:

Det får du:

Opbygning og nedpakning

Når du tilmelder dig som frivillig til at bygge festivalpladsen op og pakke den ned igen efter UHØRT Festival, bliver du en del af det fede fællesskab, der gør pladsen klar til at vi kan holde en festival, og samtidig er med til at efterlade festivalpladsen ren og nydelig efterfølgende. Al opbygning sker i dagene op til festivalen og nedpakning dagen efter festivalen. 

Du bliver tilknyttet et hold frivillige med en teamleder, som hjælper dig og dit hold igennem dagens opgaver og skaber de bedste rammer for jer.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!

Du kan blive:

Det får du:

Opgaver under festivalen

Som frivillig under festivalen bliver du en del UHØRTs teams, der skal servicere publikum m.fl. og er derfor med til at give vores festivalgæster og de optrædende musikere den bedst mulige festivaloplevelse.

Du bliver tilknyttet et hold frivillige med en teamleder, som hjælper dig og dit hold igennem dagens opgaver og skaber de bedste rammer for jer.

Under festivalen skal du arbejde 1 af de 3 festivaldage (er du i barerne, er det dog 2 af de 3 dage) og bliver en del af det fede musikfællesskab, der danner rammerne om dette års festival.

Vi glæder os til at afvikle UHØRT 2023 sammen med dig

Du kan blive:

Det får du:

Er du totalt vild med UHØRT og kunne du tænke dig et større engagement i festivalen?

Har du lyst til være en større del af UHØRT-familien, at arbejde både før, under og efter festivalen og være med til at skabe festivalen – så send os en mail på frivillig@powerpoint-majmunkmedia.dk.

Fortæl lidt om dig selv og hvilke områder du godt kunne tænke dig at være med til. Dette kan være PR/SoMe, artistkoordinering, pre-produktion, pladsopbygning og atmosfære, barkoordinering m.m.

Opgaverne er mange og variere bredt, så lige meget hvilke erfaringer du har, kan vi med sikkerhed finde en passende rolle til dig. 

Vi starter så småt op efter nytår, og du kan være med både med mere eller mindre ansvar, alt afhængig af din tid, interesser og kunnen.

Ved at være med hele vejen igennem festivalen, bliver du en del af et unikt fællesskab med frivillige ildsjæle, der lægger deres kærlighed, tid og engagement i at skabe UHØRT Festival. 

Læs en artikel om kernefrivillige på UHØRT i musikerbladet Mer’ Monitor! her.

Musik i video:

Artist: lil cat
Track: woman up.

Lyt til hele nummeret på vores Spotify-playliste.